• Publicerat 13 juni
  • Skrivet av Redaktionen
  • 0 Kommentarer
Foto: Bildbyrån

FOTBOLLDIREKT I SAMARBETE MED SVENSKA FANS
En ny Malmö FF-lista har kommit. ”Sex och Jävligt offside” tar den här gången i Oscar Lewickis namn. Hoppas att ett nytt långt kontrakt skrivs med den forne supertalangen.

Malmö FF upplever en sommarvila av av närmast svart-vit skillnad jämfört med den oroliga fjolårsvåren där Magnus Pehrsson till sist tvingades bort.
Den nya listan innehåller bland annat ord om Johan Dahlin och Oscar Lewicki, den sistnämndes hålls högt av SVENSKA FANS redaktion för Malmö, liksom många MFF-supporters i övrigt,
”Ni som läser vad jag skriver vet kanske att jag är väldigt förtjust i Oscar Lewicki. Svårt att vara att annat”, skriver SF bland annat och önskar nu att kontraktet som går ut nästa år nu snabbt blir väsentligt mycket längre. 

Och så kommer man in på kommande veckans Europa League-lottning. Den 18 juni får vi ju se hur Malmö startar kvalet denna gång.

”Blir det att resa till öar som Malta eller Färöarna? Eller kanske till östra Europa som Litauen eller Estland? Spännande blir det i vilket fall”.

Och så får två före detta Malmönamn som Pontus Jansson och Filip Helander.

”På det stora hela gjorde de det bra, mot ett löjligt överlägset motstånd. Om inte alltför många år hoppas jag att vi får se dem i himmelsblått igen. I många år”.

LÄS – HÄR ALLT OM MALMÖ FF UNDER FÖRSTA TIDEN UNDER UPPEHÅLLET