• Publicerat 12 juni
  • Skrivet av Redaktionen
  • 0 Kommentarer
Foto: Bildbyrån

Pontus Dahlberg har sedan jätteaffären från IFK Göteborg förra sommaren haft det kämpigt i Watford. Som om inte det vore nog kommer nu nya uppgifter om att Romas Robin Olsen är aktuell för Premier League-klubben.

Närmare 40 miljoner kronor cashade IFK Göteborg in på Pontus Dahlberg när han lämnade för Watford förra sommaren och räddade på så vis klubbens ekonomi. Väl i England har dock målvakten haft det motigt.

Ingen speltid för 20-åringen där 35-årige Ben Foster och 38-årige Heruleho Gomes gått före. Nu kommer dessutom nya uppgifter från Italien att Sveriges förstakeeper i landslaget, Robin Olsen, är aktuell för Watford.

Corriere dello Sport har tidigare skrivit om Olsen och Premier League-klubben, nu gör sajten Calciomercato.com detsamma. Vid en affär ska Watford vara villiga att betala Roma mellan drygt 100-150 miljoner kronor för att få Olsen till sitt lag.