• Publicerat 12 juni
  • Skrivet av Redaktionen
  • 0 Kommentarer
Foto: Bildbyrån

Nahir Besara är kontraktslös och kan nu komma tillbaka till allsvenskan. Örebro eller Hammarby?
– Om Nahir Besara skulle ha intresse av att komma tillbaka till ÖSK så skulle vi titta på hur det skulle se ut, säger Örebros Axel  Kjäll till NA.

Nahir Besara lämnade Sverige när han flyttade till Saudiarabien. Bort från ÖSK och likaledes bort från rykten om en Bajen-comeback.
Men nu är kontraktet med Al-Feiha på väg att gå ut, det var ju endast halvårslångt. Snart står han alltså utan ett jobb och nu kan han bli ÖSK-aktuell.

– Nahir är en spelare som var framträdande under flera år i ÖSK och det är en spelare som jag trivdes bra att jobba med. Om Nahir Besara skulle ha intresse av att komma tillbaka till ÖSK så skulle vi titta på hur det skulle se ut, säger Örebros tränare i dag till NA.

Där på bekräftar han kontakter med Besara.
– Vi har haft kontakt med varandra under hela våren. Han skickar ett grattis-sms när det går bra och jag skickar till honom och frågar hur han mår. Men det handlar mer om en personlig nivå. Nahir var en spelare som var viktig för mig när jag tog över som huvudtränare för ÖSK. Han var viktig i de förändringar som jag ville göra och han är en fin person.