• Publicerat 12 juni
  • Skrivet av Redaktionen
  • 0 Kommentarer
Foto: Bildbyrån

Alexander Isak är klar för Real Sociedad i La Liga. Den svenska 19-åringen har skrivit på ett kontrakt till 2024. Enligt spanska uppgifter betalar spanjorerna cirka 80 miljoner kronor till Dortmund för affären.

Efter två och ett halvt år i toppklubben Dortmund har Alexander Isak nu gjort sitt i Tyskland. Under onsdagen blev det klart att den 19-åriga supertalangen går till Real Sociedad, som i år slutade på nionde plats i La Liga.

Isak har skrivit på ett kontrakt med Real Sociedad till 2024 och enligt spanska tidningen Mundo Deportivo betalar spanjorerna runt 80 miljoner kronor för svenskens signatur.

I La Liga finns redan en annan svensk: John Guidetti, hemmahörandes i Alavés.

Isak var som bekant på lån från Dortmund till holländska Willem II under våren där det blev dundersuccé med 14 mål på 18 matcher. Enligt Mundo Deportivo har Dortmund skrivit in en återköpsklausul i kontraktet med Real Sociedad.