• Publicerat 10 juni
  • Skrivet av Redaktionen
  • 0 Kommentarer
Foto: Bildbyrån

Norge jagar en EM-plats. Förbundskapten Lars Lagerbäcks kontrakt går ut efter mästerskapet och han tror inte på en fortsättning.
– Jag måste titta mig i spegeln och inse att jag är ganska gammal, säger han till Nettavisen. 

Efter att ha tappat 2-0 till 2-2 hemma mot Rumänien i fredags ser Norges chanser att nå EM-slutspelet 2020 tuffare ut. Efter mästerskapet löper förbundskapten Lars Lagerbäcks kontrakt ut och han tror inte att han kommer fortsätta coacha Norge efter det.

– Även om jag trivs väldigt bra blir jag otroligt förvånad om jag fortsätter efter nästa sommar. Jag måste titta mig i spegeln och inse att jag är ganska gammal. Jag stänger inga dörrar, men det är osannolikt att jag fortsätter efter förhoppningsvis nästa sommar, säger Lagerbäck till Nettavisen och fortsätter:

– Jag är ganska säker på att jag inte fortsätter efter nästa sommar.