Anton Saletros ser inte ut att bli kvar i AIK. Hans lån går ut i slutet av denna månad och någon lösning går i nuläget inte att se. Ryska Rostov vill, enligt vad FD erfar, enbart sälja.
– Det finns inget annat diskuterat eller bestämt än att fullfölja gällande avtal. Det har handlat om ett lån och det går snart ut och något annat än tillbaka till Rostov är inte aktuellt, säger Björn Wesström till FotbollDirekt.se.

I juni 2018 gick han från AIK i en affär värd nära 5 000 000. Men trots fyraårskontraktet så kom han tillbaka snabbare än någon kunnat föreställa sig. I februari i år så skrev han ju på för AIK igen och gjorde det på ett halvårsvis fram till den 30 juni.
Men mer blir det inte.
Enligt vad FD erfar så vill den ryska topp-10-klubben med manager Valeri Karpin (bilden) enbart intresserade av att sälja för att någonting mer ska kunna vara aktuellt. Där till tjänar Saletros själv en bit över 400 000 kronor i månaden, ett kontrakt han med andra ord inte i första taget är beredd att släppa.

LÄS: **BÄTTRE CHANS ÄN SÅ HÄR FÅR INTE AIK**

Sportchef Björn Wesström bekräftar från sitt håll att han inte tror på en fortsättning med den 23-årige mittfältaren.
– Nej, vi planerar utifrån att det är ett lån som går ut. Det finns i nuläget inget annat som säger någonting annat, säger Wesström till FotbollDirekt.se.
– Det finns inget annat diskuterat eller bestämt än att fullfölja gällande avtal. Det har handlat om ett lån och det går snart ut och något annat än tillbaka till Rostov är inte aktuellt.

Kontakter mellan klubbarna finns emellertid men alltså utan att det är troligt att det skulle gå att komma fram till en förlängning av nuvarande lån.

– Det är klart att vi pratar med Rostov men någonting mer är som sagt inte aktuellt, inte som det ser ut i dag. Med det måste vi vara inställda på att han är Rostovs spelare igen när kontraktet går ut.