Foto: Bildbyrån

Tarik Elyounoussis kontrakt med AIK löper ut efter säsongen och det är oklart vad som händer med norska landslagsmannen. Han öste in mål i maj månad och nu prisas han som månadens spelare i allsvenskan.

Åtta mål i maj månad. Ja, det var Tarik Elyounoussis facit och AIK-stjärnan toppar skytteligan med sina nio baljor.

Norska landslagsmannens kontrakt med Gnaget löper ut efter säsongen och ännu har han inte skrivit på nytt. Anfallarens prestationer på sistone har i alla fall inte gått obemärkt förbi och som belöning för alla målen i maj prisas han nu som månadens spelare i allsvenskan.

– Det känns bra. Det visar att man gjort någonting rätt. Men jag vill verkligen dela det här med alla mina lagkamrater. Jag är ödmjuk och tacksam och det här ger mig motivation att jobba vidare, säger han till i ett pressmeddelande och fortsätter:

– Priset är roligt att få för då vet man att man gjort någonting rätt. Jag har all respekt för lagen i allsvenskan och deras lagkaptener och att de röstat fram mig betyder mycket.