• Publicerat 9 juni
  • Skrivet av Redaktionen
  • 0 Kommentarer
Foto: Bildbyrån

Marcus Degerlund är utlånad från Hammarby till Frej. I går gjorde mittbacken självmål, men det hela blev omdiskuterat då han fick en knuff precis före det att bollen gick över linjen. 21-åringen inte alls nöjd över domslutet och gestikulerade vilt.

Precis som i fjol är Marcus Degerlund, som så sent som i söndags hoppade in i Hammarbys derby mot AIK på Friends, utlånad från Bajen till Frej – där han har tillåtelse att hoppa mellan klubbarna.

I går hade mittbacken en tung dag. Frej, som slåss i botten av superettan, föll med 2-0 borta mot Västerås där Degerlund gjorde självmål – vilket innebar just 2-0.

Degerlund dock oförstående till att målet godkändes då han precis före att bollen gick i mål fick en knuff från VSK-spelare. Domaren valde att godkänna målet och Degerlund såg ut att inte förstå någonting. Vilda gester från 21-åringen, men till ingen nytta och Frej har nu bara två poäng ner till kvalplats och då har de spelat en match mer än Halmstad som därmed kan gå om i kväll.

Västerås, nykomling i år, ligger sjua i tabellen med 15 inspelade poäng på tolv matcher.