• Publicerat 8 juni
  • Skrivet av Redaktionen
  • 0 Kommentarer
Foto: Bildbyrån

Örebros manager Axel Kjäll konstaterade förra månaden för FD att han inte vågade tro på en förlängning av MFF-lånet Carlos Strandberg, men nu ser Kjäll mer positivt på det hela.
– Vi får ta en diskussion framåt om det finns en möjlighet att förlänga men det är en diskussion som vi i så fall tar med Carlos och Malmö och inte i media, säger Kjäll till Nerikes Allehanda.

Den 21 maj berättade Örebros manager Axel Kjäll för FotbollDirekt att det inte fanns någon dialog med Malmö om att förlänga lånet med Carlos Strandberg och att han var inställd på att bara ha anfallsstjärnan i klubben fram till 17 juli.

Nu ser tongångarna annorlunda ut. För Neriekes Allehanda medger ändå Kjäll att det inte är omöjligt att det kan bli en förlängning av lånet.

– Jag vet att Carlos trivs väldigt bra hos och han är i en ålder då speltid är väldigt viktig och konkurrensen i Malmö är tuff. Anledningen till att han är här är ett gott samarbete mellan Malmö FF, ÖSK Fotboll och Carlos Strandberg och det har vi stor respekt för i avtalet som vi har skrivit. Just nu är det en bra affär för tre parter och vi får ta en diskussion framåt om det finns en möjlighet att förlänga men det är en diskussion som vi i så fall tar med Carlos och Malmö och inte i media, säger Kjäll till NA.

Strandberg svarade under våren för fyra mål på elva matcher.