• Publicerat 7 juni
  • Skrivet av Dagens Spel
  • 0 Kommentarer

”Allsvenskan till Div 5” är stället för dig som gillar att spela på svensk fotboll! Konceptet togs fram då spelbolaget Coolbet som enda spelbolag i världen tillkännagav att de erbjöd spel på svensk fotboll ner till Division 5.

Förra veckan gladde vår vassaste spelidé Kållered med seger till höga 2.75 i odds! På oturskontot sätter vi IFK Ås, som åkte på rött kort med halvtimmen kvar, vilket gjorde att matchen slutade mållös. Varje vecka bjuder experterna på Dagens Spel på sina bästa vinnare genom seriesystemet.Varje vecka bjuder Dagens Spel på sina bästa vinnare – från Allsvenskan till division 5! Experterna har lyft fram många fina drag under året och nedan hittar ni de bästa tipsen inför kommande helg!

Till Coolbets sektion för svensk fotboll här – med odds ner till Division 5.

 

Velebit – Öckerö, Div 4 Göteborg B, Lördag 8/6, 13:00

Seriefinaldags i en av Göteborgsfyrorna där Öckerö IF efter nio omgångar leder poängen före KF Velebit. Förra säsongen slutade Velebit på andra plats men lyckades inte kvala sig upp, medan Öckerö slutade femma. Velebit kommer till denna match med storform då man vunnit fem raka matcher och de två senaste med utklassningssiffror. Bortasegern med 5-0 mot nästjumbon Askim följde upp av än mer imponerande 6-0 mot toppstridande Kärra, en match där hemmalaget imponerade stort och offensive stjärnspelaren Emilio Rossi gjorde såväl två mål som två assist. Man var också i farten i Svenska Cupen i onsdags där man föll med 0-2 mot Qviding FIF, topplag i division två. Betydligt lättare motstånd nu även om Öckerö gjort det klart bra så här långt. Serieledarna har dock poängskörden till trots inte sett fullt lika bra ut som Velebit och kryssade näst senast mot samma Kärra som alltså Velebit krossade senast. Öckerö var ifjol väldigt hemmabetonat och har också denna säsong gjort sina bättre matcher på hemmaplan, samtidigt som Velebit vunnit samtliga fem man spelat hemma på Velebit IP.

Vi tror stenhårt på att Velebit fortsätter vinna på hemmagräset – bra etta till 1.80 i odds!

 

Nässjö – Räppe, Div 2 Östra Götaland, Lördag 8/6, 13:00

Nässjö hade en mardrömslik inledning på säsongen med sex raka förluster och målskillnaden 1-16. Därefter följde en bättre period med tre raka segrar och bara ett insläppt och det var positivt, men motståndet var tre bottenkollegor och man ska vara försiktig med hyllningarna. Senast halkade laget in på förlustspåret igen när det blev 0-2 mot Berga. Till råga på allt drog tre spelare på sig kort som gör att de är avstängda i helgens match mot Räppe och nu ser det tunt ut i truppen. Räppe har kanske inte rosat marknaden, men senast blev det i alla fall seger mot Asarum med 3-0.

Här får Räppe ett ypperligt tillfälle att bärga en ny seger och vi när Coolbet erbjuder 2.25 på tvåan så är det givet att kliva in!

 

Hisingsbacka – V Frölunda, Div 3 Nordvästra Götaland, Lördag 8/6, 14:00

Västra Frölunda har gått starkt på slutet i Div 3 Nordvästra Götaland och har gjort ett litet ryck, men där bakom är det jämnt med många lag som jagar. Fyran Landvetter och femman Hisingsbacka FC är två av lagen som vill haka på och nu möts de i en viktig match på lördagseftermiddagen på Backavallen. Efter en något trög start på säsongen har Hisingsbacka kommit igång på allvar på slutet. Näst senast gjorde laget 6-2 mot Lerkil och insatsen senast var ännu bättre med 4-0 borta mot svåra Kongahälla. Isaac Shears gjorde ett hattrick och är glödhet för dagen. Landvetter har tappat lite fart på slutet och formen känns en bit bort.

Vi tror att ett formstarkt Hisingsbacka plockar hem en tung trepoängare och det är läge att hugga ettan till Coolbets generösa hemmaodds 2.25.

 

Gefle – Sollentuna, Div 1 Norra, Lördag 8/6, 16:00

Gefle IF var på långresa upp till Umeå helgen som var och det slutade med knapp förlust med 0-1. Var försvagat offensivt med duon Julio Fernandes och Grace Tanda borta pga avstängning respektive sjukdom. Svarade defensivt för en ganska godkänd insats men hade inte speciellt mycket framåt. Laget hade dessförinnan två vinster i följd mot Karlstad och Team Thorengruppen, där de överlag fick väldigt bra betalt. Gefle har haft väldigt stor spelaromsättning men har gjort det helt okej hittills. Gefle på nytt favorit här hemma på Gavlevallen men kommer få fullt upp…

Sollentuna är riktigt i stöten för tillfället! Laget har agerat stabilt under längre tid men utan att få riktigt betalt. Obesegrat i de fem senaste tävlingsmatcherna och samtliga dessa kunde faktiskt varit vinster. Nu i veckan spelade de bortamatch mot Newroz från division 2 men visade ingen pardon och vann till slut snyggt med 6-2. Före det körde de över nykomlingen Sylvia hemma på naturgräset med 6-0, siffror som faktiskt kunde varit betydligt större!

Sollentuna är tveklöst det hetare laget för dagen och även om Gefle förväntas ha en bättre lagsituation än den i Umeå senast så vädras det problem här. Sollentuna utmanar stenhårt och oddset 2.80 är högintressant på tvåan!