• Publicerat 7 juni
  • Skrivet av Redaktionen
  • 0 Kommentarer
Foto: Bildbyrån

Mittbackstalangen Joseph Colley såg länge ut att lämna Chelsea, men när klubben tidigare under fredagen publicerade en lista över de spelare som tackar för sig i sommar så fanns inte Colleys namn med. 20-åringen ska nu ha blivit erbjuden ett nytt kontraktsförlag.

Joseph Colley lämnade hemlandet och Brommapojkarna sommaren 2015 för spel i Chelseas Akademi. Mittbackstalangen som är född 1999 har redan fått stort förtroende i klubben och trots sin unga ålder har Colley rustat upp sin meritlista. 20-åringen var med och vann Uefa Youth League säsongen 15/16 och året därpå vann han Premier League 2 som den kallas.

I år har Colley startat 18 matcher, men det har inte riktigt blivit en succé den här säsongen. Laget slutade på en sjätte plats när man såg Everton vinna ligan.

Colleys sejour i klubben ryktades länge vara avslutad då kontraktet löper ut i slutet av månaden. Men när Chelsea tidigare under fredagen presenterade en lista över spelare som lämnar fanns svenskens namn inte med. Mittbackstalangen ska ha blivit erbjuden ett nytt kontrakt för vidare spel i klubben.

ADRIANO VISCONTI