• Publicerat 2 juni
  • Skrivet av Redaktionen
  • 0 Kommentarer
Foto: Bildbyrån

Elfsborg har lånat Pawel Cibicki till transferfönstrets öppnande 17 juli. Men Cibicki själv hoppas att han kan stanna i Elfsborg längre än så.
– Jag hoppas klubben jobbar med en lösning just nu. De vet var de har mig, säger Cibicki till Borås Tidning.

Cibicki har stått för fyra mål på elva matcher denna säsong och har gjort ett rejält avtryck hos Boråsklubben. Han är dock utlånad från Leeds – ett lån som går ut i juli och då är tanken att han ska återvända till den engelska klubben.
Den 25-årige skåningen räknar dock med att det inte blir så.
– Det skulle vara om de återkommer och säger att de verkligen vill ha mig, men det är långsökt, det optimala är säkert att hitta en annan lösning, säger Cibicki.

Han vill dock gärna ha ett besked ganska snart om vad som händer och tanken är att saker och ting ska bli helt klara under det stundande uppehållet.
– Vi går på semester på måndag och har inte match på några veckor, men samtidigt måste jag få klart med vad som händer framåt. Jag vill inte dra ut på det, utan har sagt till alla inblandade att vi ska hitta en lösning under ledigheten.

Borås tidning skriver att det finns en köpoption på 10 miljoner kronor och att det inte är helt uteslutet att Elfsborg kan lösa den.
– Det är lite tidigt än, men självklart kommer vi under uppehållet se över möjligheterna att ha kvar Pawel hos oss. Jag upplever att vi har en bra dialog med Leeds, men det är tre parter som ska komma överens. Att Pawel trivs hos oss tvivlar jag inte på, säger sportchefen Stefan Andreasson till tidningen.