Moestafa El Kabir kom till Kalmar FF inför den här säsongen. Det har blivit åtta matcher under våren med KFF, men det stannar där – nu står det klart att El Kabir lämnar klubben. Istället förhandlar han med en annan, icke namngiven klubb. 

Moestafa El Kabir återvände till allsvenskan inför den här säsongen. Kalmar skrev kontrakt med anfallaren, som ju tidigare spelat allsvenskt för Mjällby och Häcken.

Det var ett korttidskontrakt fram till sommaren som skrevs, och det blir ingen fortsättning. Det meddelar KFF på sin hemsida.

– Jag vill tacka alla mina lagkamrater, ledarstaben, styrelse och fansen för den här korta men fina perioden i Kalmar FF. Är tacksam hur jag och min familj blivit omhändertagen sen dagen vi kom till Kalmar. Önskar er all lycka framöver och vem vet så ses vi igen, säger Moestafa El Kabir till Kalmars hemsida.

Kalmar FF har en match kvar innan uppehållet, mot Falkenberg. El Kabir kommer inte finnas med – istället har han ny klubb på gång.

”Det är ett gemensamt beslut då Kalmar FF vill prioritera spelare som är kontrakterade i ett längre perspektiv samt att Moestafa själv är i förhandling med annan klubb och inte vill riskera något inför det”, skriver KFF.