FOTBOLLDIREKT I SAMARBETE MED SVENSKA FANS
IFK Norrköping ännu bara på åttonde plats i tabellen men likväl 2- 2 senast mot Hammarby i en match av hög klass och IFK har trots allt stigit i tabellen den senaste tiden. Och inte minst får nu Jordan Larsson höga betyg. SVENSKA FANS gav bland annat stjärnan högst siffror mot Hammarby senast.

Det har blivit många oavgjorda matcher och det vill inte riktigt lossna för IFK Norrköping. Men hur det nu än är med det så är det ändå likväl ett IFK som vid ett antal tillfällen visat att spetsen finns där på det vis som alla experter har trott inför säsongen.

Men som sagt kryssen är många och frågan är hur många östgötarna har råd med samtidigt som Malmö börjar gå loss i toppen. SVENSKA FANS skrev så här efter senaste matchen:

”Kryssen står som spön i backen så här långt för Peking i allsvenskan. Fortsätter trenden kommer laget hamna i den övre mitten när serien är slut. Vi hade förväntat oss mer innan serien startade. Flera av spelarna i matchen kan man förvänta sig mera av!”.

Betygen efter Hammarby är annars tudelade. Några av spelarna kapar åt sig riktigt fina siffror medan andra inte gör det och är underkända, eller närmast det. Ett namn som Gudi Thorarinsson var ett sådant. Bottenbetyg till honom från SF.

Bäst däremot ansågs Jordan Larsson vara och det i en tid när han börjar bli utlandsaktuell – detta enligt Expressen. Kan mycket väl vara bäst i hela IFK just nu. Jens Gustafsson ser ut att ha börjat hitta rätt med ett namn som genom sitt namn alltid bär så mycket på sina axlar.

HÄR ALLA BETYG FRÅN SVENSKA FANS OM IFK NORRKÖPING !