• Publicerat 27 maj
  • Skrivet av Redaktionen
  • 0 Kommentarer

Mot IFK Göteborg för en vecka sedan tvingades David Fällman bryta i paus för Hammarby. Nu hemma mot Norrköping var det Mats Solheim som skadade sig i första halvlek och norrmannen byttes ut.

När Hammarby spelade 0-0 borta mot IFK Göteborg för en vecka sedan fick Stockholmslaget spela den andra halvleken utan mittbacksgeneralen David Fällman som skadade sig precis före pausvilan och tvingades bryta. Fällman inte med nu mot Norrköping på Tele2 Arena och i stället agerade Mats Solheim mittbackspar med 18-åringen Kossounou Odilon.

Men inte heller den här gången slapp Hammarby skada på en viktig försvarsspelare. Efter att ha grinat illa ett tag tvingades till sist Mats Solheim kliva av i den 39:e minuten. Norrmannen tog sig för baksida lår och in kom i stället Vladimir Rodic – som ju var den som ersatte David Fällman senast. Precis som för en vecka sedan tog Rodic nu platsen till höger i backlinjen. Simon Sandberg, tillbaka från avstängning, klev därmed in i mittförsvaret bredvid Odilon.

Följ FD:s rapportering från mötet HÄR!