• Publicerat 27 maj
  • Skrivet av Redaktionen
  • 0 Kommentarer
Foto: Bildbyrån

För sjätte matchen i rad fick Sead Haksabanovic inleda på bänken för IFK Norrköping. West Ham-lånet besviken efter 2-2 borta mot Hammarby.
– Jag tycker att jag borde få spela lite mer. Nu har jag inte spelat på jättelänge, säger han till Fotbollskanalen. 

Prestigelånet Sead Haksabanovic från West Ham har inte gjort succé i IFK Norrköping. Under måndagskvällen borta mot Hammarby var han för sjätte matchen i rad bänkad. I de fem tidigare drabbningarna byttes han åtminstone in, men nu på Tele2 Arena i 2-2-matchen satt han kvar på bänken hela matchen.

– Jag vet själv att jag inte kommit upp i den nivån som jag vill, men jag tycker ändå att jag borde få spela lite mer och komma in i det. Nu har jag inte spelat på jättelänge och jag ska bara fortsätta träna och inte snacka och så, säger han till Fotbollskanalen.

Haksabanovic har används som höger innermittfältare i Norrköpings 3-5-2-system och han medger själv att positionen inte är den optimala.

– Jag tycker inte att höger innermittfältare är min position. Jag vill spela lite mer till vänster och komma in med min högerfot, men där han (managern Jens Gustafsson) sätter mig spelar jag, konstaterar 20-åringen och fortsätter:

– Jag är bäst när jag kommer upp i sista tredjedelen och kan skapa chanser. Jag känner, som innermittfältare, att det blir mycket att jag ska ner och hämta boll.