• Publicerat 26 maj
  • Skrivet av Redaktionen
  • 0 Kommentarer

Aslak Fonn Witry utgick skadad senast mot Elfsborg och har varit ett osäkert kort inför Östersundsmatchen på Tele2 Arena i eftermiddag, men norrmannen finns med i truppen. Det gör däremot inte Edward Chilufya, som fortsatt inte spelat sedan cupkvartsfinalen mot Hammarby i början av mars.

Det var för en vecka sedan som Aslak Fonn Witry stukade foten i den andra halvleken hemma mot Elfsborg och tvingades utgå skadad. Sedan dess har högerbacken gått en kamp mot klockan för att hinna bli spelklar till Östersund på Tele2 Arena, en match som spelas klockan 15 i eftermiddag.

Glatt besked i Djurgården då Witry finns med i matchtruppen. Det gör däremot inte Edward Chilufya, som skadade sig i cupderbyt mot Hammarby i mars månad och som sedan dess inte spelat en enda match. Kevin Walker och Johan Andersson saknas även de på grund av skada.