• Publicerat 26 maj
  • Skrivet av Redaktionen
  • 0 Kommentarer
Foto: Bildbyrån

Uwe Rösler kallade Arnor Traustasons insats i första halvlek hemma mot AFC för ”fantastisk”. MFF-mittfältaren är i toppform och har inga tankar på att lämna i sommar.
– Nej, nej, jag har inte hört någonting. Jag vill vinna ligan med Malmö, säger han till Fotbollskanalen.

Arnor Traustason var en av de första värvningarna som MFF gjorde inför 2018 års säsong. Redan i fjol var islänningen en viktig spelare och i år har han steppat upp ytterligare.

När Malmö i går vann mot AFC Eskilstuna med hela 5-0 var Traustason första halvleks bästa spelare och tränaren Uwe Rösler minst sagt belåten över att ha islänningen i sitt lag.

– I första halvlek var han helt fantastisk. Hur han ändrade tempo, kom ut ur trånga ytor, accelererade med och utan boll i offensiven, och också hans presspel, säger Rösler enligt Fotbollskanalen. 

Traustasons storspel gör att klubbar utomlands säkerligen fått upp ögonen för mittfältaren men han själv, som spelat i såväl Rapid Wien som AEK Aten, har inga planer på att lämna MFF till sommaren.

– Nej, nej, jag har inte hört någonting. Jag är så fokuserad på Malmö. Jag vill vinna ligan med Malmö, jag vill ta hem guldet. Jag tänker inte på något sånt alls, säger Traustason till Fotbollskanalen och fortsätter:

– Vi trivs riktigt bra, både jag och min familj, här i Malmö. Klubben tar hand om oss. Det är riktigt fint.