Foto: Bildbyrån

STOCKHOLM. Såväl Djurgården som Hammarby uppges intressera sig för Curtis Edwards. Östersundsmittfältaren har dock själv inte varit i kontakt med de två Stockholmsklubbarna.
– Nej, jag har inte hört något, men det vore ett stort steg. Det skulle vara kul, säger engelsmannen i den mixade zonen på Tele2 Arena.

Nyligen skrev Östersunds-Posten att Djurgården intresserar sig för Östersunds Curtis Edwards och för sex dagar sedan kom Expressen med uppgifter om att Hammarby ger sig in i jakten på den mångsidige mittfältaren.

När ÖFK föll med 3-1 borta mot Djurgården under söndagen satt Edwards kvar på bänken hela matchen, detta alltså en spelare som användes flitigt under det sensationella Europa League-äventyret för knappa två år sedan.

Huruvida Edwards, vars kontrakt löper ut i sommar, kommer att stanna eller inte i ÖFK vet han själv inte.

– Det är inget bestämt ännu. Vi har en match kvar till uppehållet och därefter ska vi sätta oss ner och se vad som är bäst för mig. Jag har inte tagit något beslut ännu, säger Edwards i den mixade zonen på Tele2 Arena.

Har du hört något från Djurgården eller Hammarby?

– Nej, jag har inte hört något. Jag har pratat med min agent som säger att det finns intresse men vi har inte diskuterat något ännu. Jag tränar på varje dag och förbereder mig själv för varje match, sedan får vi se under uppehållet.

Vore det kul att spela i en stor Stockholmsklubb?

– Naturligtvis, ja. När jag kom till Sverige såg jag de stora lagen och det vore ett stort steg. Det skulle vara kul.

Är det någon skillnad på Djurgården och Hammarby?

– Jag vet inte om jag ska vara ärlig, men det är två stora klubbar.