• Publicerat 26 maj
  • Skrivet av Redaktionen
  • 0 Kommentarer
Foto: Bildbyrån

Enligt GT är Malmö FF intresserade av att värva Sebastian Ohlsson, lagkapten i IFK Göteborg. Högerbacken sitter på utgående avtal men är inte intresserad av att skriva på för antagonisten.
– Det är inte aktuellt, säger han till GT.

Sebastian Ohlsson har gått från frysboxen i IFK Göteborg under Jörgen Lennartssons ledning 2017 till att nu två säsonger senare vara lagkapten i samma klubb med Poya Asbaghi som tränare.

Ohlsson har dessutom tagit ett kliv ner i banan, från högerytter till högerback. Hans framfart under våren i ett oväntat starkt Blåvitt har fått klubbar att intressera sig för 26-åringen.

– Jag vet att det finns många klubbar som är intresserade, men jag vill inte veta vilka så länge det inte är något konkret. Då är det bättre att inte veta, säger Ohlsson till GT.

Samma tidning rapporterar att det finns intresse från klubbar utomlands, men också från Malmö FF, Blåvitts värsta rival. Att MFF ska göra som i fallet Sören Rieks 2018, och ta en IFK-stjärna på utgående kontrakt, kommer inte hända igen, i alla fall inte för Ohlsson som inte är intresserad av en flytt till Malmö.

– Det är inte aktuellt. Ska jag flytta på mig så är det utomlands som gäller. Nej, någon annan allsvensk klubb är inte aktuellt, konstaterar göteborgaren.