• Publicerat 24 maj
  • Skrivet av Redaktionen
  • 0 Kommentarer
Foto: Bildbyrån

Göteborgsderbyt mellan Häcken och Blåvitt såldes slut redan under torsdagskvällen, två dagar före avspark. Detta är något som aldrig tidigare hänt i Häckens historia.
– Det är verkligen superroligt, säger marknadsansvarige Elin Öst Sandström till GT. 

Glödhett Göteborgsderby under lördagseftermiddagen då Häcken tar emot Blåvitt på Bravida Arena. Hemmalaget, som inför denna omgång låg tvåa i tabellen med två poäng fler än överraskningen IFK Göteborg, har redan sålt ut arenan till derbyt – något som hände under torsdagskvällen.

Att sälja ut Bravida Arena två dagar före avspark har aldrig tidigare hänt i Häckens historia, något klubbens marknadsansvarige Elin Öst Sandström berättar för GT. 

– Matchen är sedan sent i torsdags kväll slutsåld, vilket förstås är jättekul. Att det är slutsålt två dagar före match har aldrig hänt i BK Häckens historia. Sedan kanske sista biljetten har sålts i luckan på själva matchdagen, men det har aldrig tidigare varit så här stort intresse, säger hon.

Maxkapaciteten under morgondagens derby är 6 316 åskådare.