• Publicerat 23 maj
  • Skrivet av Redaktionen
  • 0 Kommentarer
Foto: Bildbyrån

Ravel Morrison och Tesfaldet Tekie kommer att lämna Östersund i sommar, det berättar lagets tränare Ian Burchnall för ÖP.
– Jag tror inte det är troligt att det blir något mer efter det här, säger engelsmannen kring Morrison och fortsätter:
– ”Tess” kommer åka tillbaka till sin klubb (Gent), det är de som har kontroll över situationen.

Ett av årets mest uppmärksammade nyförvärv i allsvenskan har snart gjort sitt. Den tidigare Manchester United-talangen Ravel Morrison har inte rosat marknaden i Östersund och snart lämnar han klubben när korttidskontraktet går ut sista juni, det meddelar tränaren Ian Burchnall för Östersunds-Posten.

– Jag tror inte det är troligt att det blir något mer efter det här, säger Burchnall till Östersunds-Posten och fortsätter:

– Han har haft otur med skador. Mot Elfsborg var han fantastisk, mot Eskilstuna var han också det innan han blev skadad. Det har varit väldigt tufft för honom. Han kom hit för att spela och komma i form igen.

Två matcher återstår av vårsäsongen för Östersund, detta borta mot Djurgården och hemma mot Sundsvall. Det är inte bara Morrison som i sommar kommer att lämna ÖFK. Även Tesfaldet Tekie, som förra vintern skrev på ett 1,5 års långt låneavtal med Östersund, lämnar snart och återvänder då till sin belgiska klubb Gent.

– ”Tess” kommer åka tillbaka till sin klubb, det är de som har kontroll över situationen, konstaterar Burchnall.