• Publicerat 23 maj
  • Skrivet av Redaktionen
  • 0 Kommentarer
Foto: Bildbyrån

IFK Göteborg uppges vilja få hem Marcus Berg till sommaren. Grekisk media skriver dock nu att Olympiakos är en tänkbar destination för landslagsstjärnan. En känslig flytt i så fall med tanke på att Berg under flera säsonger var värsta rivalen Panathinaikos målkung.

Det var Studio Allsvenskan som tidigare i våras uppgav att IFK Göteborg vill värva hem Marcus Berg i sommar. Det är också klart att landslagsstjärnan lämnar Al Ain i Förenade Arabemiraten.

Det har rapporterats om att Berg kan bli kvar i Mellanöstern, denna gång i qatariska Al-Ahli, men det kan också bli en återkomst till Grekland.

Under flera säsonger var Berg Panathinaikos stora målkung. Därför nu känsliga uppgifter från grekiska sajten SDNA som skriver att Olympiakos, värsta rival till Panathinaikos, vill knyta till sig den 32-åriga svensken.

Fortsättning följer…