• Publicerat 23 maj
  • Skrivet av Redaktionen
  • 0 Kommentarer
Foto: Bildbyrån

På lördag äger ett av Sveriges största derbyn rum mellan BK Häcken och IFK Göteborg på Bravida Arena. Nu lurar ett potentiellt bakslag för Blåvitt – målvakten Giannis Anestis har missat veckans träningar på grund skada.

IFK Göteborg har inlett årets upplaga av allsvenskan oerhört fint.
Efter tio omgångar ligger laget fyra med 18 insamlade poäng och starkt bidragande faktor i Blåvitts framgångar har varit målvakten Giannis Anestis. Totalt har han stått för fyra hållna nollor för Göteborg.

Men nu kan han alltså vara borta. Vill det sig illa missar han en av årets viktigaste matcher för Häcken.
I föregående omgång mot Hammarby fick sig Anestis en rejäl smäll och grinade illa. Efter matchen har han inte kunnat delta på träningarna och har istället få stå vid sidan. Tungt för IFK Göteborg med ett namn som snabbt från låga förväntningar blivit ett av Blåvitts frontnamn denna vår. Målvakten som haft några tunga år innan han kom till Sverige men vunnit grekiskt ligaguld, ser nu ut att vara på väg att gjuta nytt liv i sin karriär.

I dag (läs torsdag) saknades keepern återigen – och missar med stor sannolikhet därmed mötet med Häcken, skriver expressen.se.

GABRIEL MELKE