• Publicerat 23 maj
  • Skrivet av Redaktionen
  • 0 Kommentarer
Foto: Bildbyrån

Östersund har varit ett skadedrabbat lag på senare tid. Något som kostat laget från Jämtland en hel del poäng. Idag infann sig flera nyckelspelare i träning.
– Roligt att se dem alla här men det gäller att ha tålamod med de skadade spelarna, säger Bobo Sollander, social coach i ÖFK. 

Hosam Aiesh är en utav de spelare som idag deltog i träning, bland de skadade namnen fanns även Ravel Morrison, Simon Kroon samt målvakten Aly Keita.

Östersund har haft en svajig start på säsongen med endast 13 poäng i årets upplaga av allsvenskan. Formen är just nu inte den bästa, laget har på de fyra senaste matcherna förlorat två och kryssat två. Nu hoppas Östersund vända på det hela i och med att flera stjärnor inom kort kan vara tillbaka från skada.

– Roligt att se dem alla här men det gäller att ha tålamod med de skadade spelarna. Det är bättre att de får vila lite extra istället för att de ska gå in och spela snabbt och sedan behöva gå av, säger Bobo Sollander, före detta ÖFK-spelare och numera social coach, på Östersunds officiella hemsida.

ADRIANO VISCONTI