• Publicerat 23 maj
  • Skrivet av Redaktionen
  • 0 Kommentarer

Kevin Walker är fortfarande inte redo för spel när Djurgården drabbar samman med Östersund på söndag, något klubben meddelar på sin hemsida. Två frågetecken inför matchen är Aslak Fonn Witry och Edward Chilufya.
– Witry ådrog sig en stukning mot Elfsborg så vi får avvakta och se status för honom närmare matchdag, berättar naprapat Christian Andersson för dif.se.

Efter två derbyförluster på kort tid har Djurgården studsat tillbaka med två segrar, först borta mot Falkenberg med 3-0 och sedan vinst med 2-0 hemma mot Elfsborg.

På söndag väntar nytt hemmamöte på Tele2 Arena, denna gång mot Östersund. Kevin Walker är fortfarande inte redo för spel, något naprapat Christian Andersson meddelar på klubbens hemsida.

– Walker kör rehab och är inte aktuell till matchen i helgen, säger han och fortsätter:

– Johan Andersson är tillbaka i träning men kör inte fullt ut så han lär inte heller vara med i truppen på söndag.

Två spelare som är frågetecken inför söndag är Aslak Fonn Witry och Edward Chilufya. Den sistnämnda har inte spelat sedan skadan i cupkvartsfinalen mot Hammarby i början av mars medan Witry tvingades utgå i den andra halvleken mot Elfsborg.

– Witry ådrog sig en stukning mot Elfsborg så vi får avvakta och se status för honom närmare matchdag. För Chilufya stegras träningen successivt och han var med under ett par moment i veckan, konstaterar Andersson.