• Publicerat 23 maj
  • Skrivet av Redaktionen
  • 0 Kommentarer

Han har spelat VM och EM för Sverige i fotboll. Nu uppges landslagsmannen ha slagit en kvinnlig polis utanför en nattklubb i Helsingborg.
– Jag blir alldeles kall när jag hör det, säger SvFF:s säkerhetschef Martin Fredman till Expressen.

Natten mot söndag ska en landslagsspelare för Sverige i fotboll ha slagit en kvinnlig polis utanför en nattklubb i Helsingborg. Detta enligt Expressen.

Tidningen skriver att spelaren, som representerat Blågult i såväl VM som EM, brottades ner av ordningsvakter efter händelsen och greps av polis. I samband med gripandet gick spelarens lyxklocka sönder, värd runt en miljon kronor. Han ska nu vara misstänkt för våld mot tjänsteman.

– Jag kan helt ärligt säga att jag inte har hört något om det här. Jag blir alldeles kall när jag hör det, säger SvFF:s säkerhetschef Martin Fredman till Expressen.