• Publicerat 21 maj
  • Skrivet av Redaktionen
  • 0 Kommentarer

Helsingborg har inlett allsvenskan trögt med bara två segrar på de tio inledande matcherna. Nu har dock nykomlingen säkrat upp fortsatt spel med en av lagets mer meriterade spelare. Försvararen Anders Randrup stannar också över nästa säsong.

– Det känns skönt och jag är nöjd att vi kunde komma överens redan nu. Jag trivs fantastiskt bra i klubben och tycker att det är roligt att spela med killarna i laget så jag ser fram emot att få fortsätta göra det här, säger Randrup själv till klubbens hemsida.

Randrup kom till Helsingborg inför förra säsongen när laget var i superettan och var med och hjälpte till att spela upp laget i allsvenskan. Då skrev han på ett tvåårskontrakt, för den säsongen och för denna men också en option på ytterligare en säsong och det är den optionen som nu träder ikraft, då det är klart att han stannar också över 2020.

Tränaren Per-Ola Ljung gör ingen hemlighet av att Randrup är en spelare som han gärna velat behålla i laget.
– Anders fungerar på ett jättebra sätt i laget både på och utanför planen. Vi tycker att han är en spelare med goda kvalitéer som i kombination med sin erfarenhet och kunskap om vårt sätt att spela kan hjälpa oss att klara vår målsättning, säger Ljung.

Även Fredrik Liverstam och Markus Holgersson har optionsår i sina kontrakt men dessa har ännu inte utnyttjats.