• Publicerat 20 maj
  • Skrivet av Redaktionen
  • 0 Kommentarer

Hammarby spelade 0-0 borta mot IFK Göteborg under måndagskvällen. Nikola Djurdjic visades ut på stopptid men det är framförallt Gamla Ullevis gräsmatta som han irriteras över efteråt.
– Båda lagen vill spela fin fotboll och jag fattar inte varför de inte klipper gräsmattan, säger Bajenstjärnan till Expressen.

Toppmötet mellan IFK Göteborg och Hammarby slutade 0-0 inför drygt 14 000 åskådare på Gamla Ullevi under måndagskvällen. De två storklubbarna är därmed tre poäng bakom serieledande Malmö FF efter tio omgångar.

Nikola Djurdjic blev utvisad för Hammarby på tilläggstid då han tog sitt andra gula kort i matchen och på grund av detta är serben avstängd hemma mot Norrköping på måndag. Till Expressen kommenterar anfallaren fällningen av Sargon Abraham som renderade i utvisningen.

– Inget att säga om, det kanske skulle varit frispark för oss innan, men de har en klack som skriker och vill ha mig utvisad, och jag får ett andra gult kort sent. Det är inget att säga om egentligen, jag får ta det, säger Djurdjic till tidningen.

Något som Bajenstjärnan är desto mer irriterad över är gräsmattan på Gamla Ullevi.

– Jag gillar att spela på naturgräs och gillar att känna doften av riktigt gräs. Men det här gräset var inte klippt och det var alldeles för långt. Det är bara att kolla på det. Båda lagen vill spela fin fotboll och jag fattar inte varför de inte klipper gräsmattan.