Mohamed Buya Turay var i händelsernas centrum igår. Dels för att han cykelsparkade Joakim Nilsson, som skadade sig allvarligt, i huvudet men även för att han såg ut att filma till sig en straff. Nu har han fått nog av kritiken mot honom i sociala medier.
– Åk hem och sup er fulla och sen kan ni sova. Jag talar till alla hatare, ni fortsätter häckla och anklaga mig för filmning, skriver han på sin Instastory.

Situationen som Buya Turay hänvisar till är när han föll i duell med nyinbytte Jon Jönsson. En situation som gav straff, trots att förseelsen hände utanför straffområdet, och gult kort på Jönsson.

Från elva meter var Fredrik Ulvestad drypsäker och satte 2-0 vilket blev slutresultatet. Efter matchen menar Buya Turay att han fått mycket hat i sociala medier, nu slår han tillbaka via sitt instagramkonto.

”Alla kan hålla käften. Det är bättre att ni hittar något annat att snacka om för att bli kända. Åk hem och sup er fulla och sen kan ni sova. Jag talar till alla hatare, ni fortsätter häckla och anklaga mig för filmning. Jag vet att ni inte har någon hjärna. Om ni inte har något att göra hemma, så kan jag komma och underhålla er – eftersom jag är så bra skådespelare”, skriver stjärnan på Instagram.