• Publicerat 20 maj
  • Skrivet av Redaktionen
  • 0 Kommentarer
Foto: Bildbyrån

Den förre ÖFK-tränaren ser ut att ta över Premier League-laget Brighton. Klubben sparkade Chris Hughton trots att laget klarade sig kvar i den engelska högstaligan mindre än 24 timmar efter sista omgången.

Förra veckan kom uppgifter om att Swanseas Graham Potter var förstahandsvalet som ny tränare i Brighton. Nu har klubben kallat till presskonferens och kommer bekräfta att de sajnat Graham Potter, enligt Daily Telegraphs Paul Hayward.

Potter tog Östersunds FK upp till Allsvenskan och vinst i Svenska cupen. Därefter tog han sensationellt ut laget i Europa League och föll till slut mot engelska storklubben Arsenal. Efter det tog han över Swansea, som slutade på en tiondeplats i Championship. Nu ser han alltså ut att ta över PL-klubben Brighton.

DAVID NYLUND