• Publicerat 18 maj
  • Skrivet av Redaktionen
  • 0 Kommentarer

Astrit Ajdarevic missade Djurgårdens match mot Falkenberg i onsdags på grund av sjukdom. Det är inte skrivet i sten att mittfältsstjärnan kan spela mot Elfsborg på söndag.
– Astrit har varit lite hängig. Förhoppningsvis är han med och tränar med oss på lördag (läs i dag), säger tränaren Thomas Lagerlöf till klubbens hemsida.

Djurgården vann med klara 3-0 borta mot Falkenberg i onsdags och tog därmed sin första seger sedan påskdagen. Mittfältsstjärnan Astrit Ajdarevic fanns dock inte med på grund av sjukdom.

Redan på söndag stundar nytt möte, detta då Elfsborg gästar Tele2 Arena. Det är inte säkert att Ajdarevic kan spela. Statusen på vinterförvärvet fortsatt ovisst.

– Astrit har varit lite hängig och vi är lediga under fredagen (läs i går). Förhoppningsvis är han med och tränar med oss på lördag (i dag), säger Thomas Lagerlöf till klubbens hemsida och utvecklar sedan kring skadeläget i truppen.

– Johan Andersson var med och tränade under torsdagen även om han inte körde riktigt fullt ut. Så han är på väg in medan Kevin (Walker) och Chili (Chilufya) körde på gymmet. Annars har vi alla övriga med och de flesta börjar få lite träning i ryggen nu när de kunnat vara med oss några veckor.