Foto: Bildbyrån

Listan ”Sex och jävligt offside” har kommit på Svenska Fans igen. Den här gången uppmärksammas läktarmanifestationen från senast, fortsatta serieledningen och ett nytt kontrakt för Markus Rosenberg.

”Får svensk polis göra som de vill så är risken överhängande att det kommer att bli tyst, tomt och tråkigt på Stadion, Friends, Borås Arena med flera arenor runt om i Sverige”.

Hur som helst så håller Malmö FF sin serieledning och det sedan man gjort stora siffror på Elfsborg. 4- 1 där och det är ett MFF som just nu utklassar sig själv jämfört med eländet förra våren.

Där till kommer Svenska Fans redaktion den här gången in på Markus Rosenbergs namn. Allt annat än första gången och nu hoppas man på att stjärnan ska vara beredd att ännu en gång förlänga sin karriär.
”Om han nu bara hade varit en målskytt så hade vi varit mer än nöjda med detta, nu är Markus också vår kapten, ledare, föredöme och bästa spelare. Jag har skrivit det tidigare: Förläng, Markus! Ett år till (minst)”.

Jämte så förnyade Anders Christiansen senast sitt värde. Han hade mer boll än många gånger tidigare och rollen han fick mot Elfsborg gillas på Svenska Fans.
Tyvärr för Malmö så är däremot dansken avstängd mot IFK Göteborg på torsdagen.

HÄR – HELA LISTAN FRÅN SVENSKA FANS MFF-SIDOR !