• Publicerat 15 maj
  • Skrivet av Redaktionen
  • 0 Kommentarer

Calle Johansson hade ingen rolig första halvlek hemma mot Djurgården. Falkenbergsbacken svarade för ett självmål och var dessutom den olycklige i hemmalaget som renderade i Haris Radetinac 3-0-mål kort före pausvilan.

Falkenberg ligger sist i allsvenskan och är i stort poängbehov. Nykomlingen föll tungt såväl borta mot Östersund som mot Norrköping i målrika tillställningar där Falkenberg i slutskedet släppte in det avgörande målet.

I senaste hemmamatchen var de på vippen att få in 2-2 mot Malmö FF, men då svarade Johan Dahlin i MFF-målet för en viktig frilägesräddning på stopptid.

Nu hoppades Hallandslaget att det skulle vända hemma mot Djurgården, men icke. I stället utvecklade sig den första halvleken till en mardröm, inte minst för Calle Johansson. Vid ställningen 1-0 till Djurgården nickade han olyckligt in tvåan för Stockholmslaget i eget nät, detta i 24:e minuten – bara tre minuter efter Djurgårdens 1-0-mål.

Värre skulle det bli för den tidigare HIF-spelaren som knappa tio minuter till pausvilan slog bort en passning i farligt läge och Haris Radetinac satte full fart mot mål. Utanför straffområdet avslutade Radetinac. Skottet inget märkvärdigt, men det lyckades ändå överlista Johan Brattberg i Falkenbergsmålet. 3-0 Djurgården i paus, detta trots att gästerna egentligen inte imponerade på Falcon Alkoholfri Arena.

Följ FD:s rapportering från mötet mellan Falkenberg och Djurgården HÄR!