Derbyhjälte i ”pocketrollen” i söndags. Nu gäller det för Tarik Elyonoussi och AIK att ladda om till Helsingborg. FD träffade den norske landslagsmannen på träningsanläggningen Karlberg i Solna. Har AIK fler frisparksvarianter på lager? Om besöket från Lars Lagerbäck och Henok Goitoms uppmaning. 
– Han villl kanske inte att jag ska ta hans plats? Det är därför han säger det…, säger han till FotbollDirekt.se. 

Strålkastarna riktades mot Tarik Elyounoussi efter derbyt mot Djurgården.

Med sina två mål blev han stor hjälte för ”Gnaget” som fortsatt inte har förlorat mot Djurgården i allsvenskan sedan 2011.

Med skador på Kolbeinn Sigthorsson, Chinedu Obasi och en avstängd Jack Lahne så är dock frågan om Rikard Norling vaskar om i laget till onsdagens match mot Helsingborg.

Blir det Elyounoussi på topp eller stannar han kvar i pocketrollen? I en intervju med FD berättar han om hur han ser på sin position i laget, frisparksvarianter, sms:et från Lagerbäcks assistent och Henok Goitoms profetia att han passar bättre som pocket.

Se intervjun här nedan: