En chans som många talanger drömmer om är att få åka iväg på ett provspel med en utländsk storklubb. Den chansen har Rynninges 17-åring Viktor Hallin nu fått. Nästa vecka testas han av PL-klubben West Ham.
– Det kommer bli skitkul, jag är jättetaggad, säger Hallin till NA.

Örebroklubben Rynninge har haft en tuff start på säsongen och är just nu i en bottenstrid i division 1 Norra.

Men en spelare som stuckit ut, trots att han fått begränsat med speltid, är klubbens unge talang Viktor Hallin. 17-åringen fick a-lagskontrakt i vintras och har nu fått en chans som många drömmer om. På söndag åker han till London för att träna med West Hams b-lag under nästa vecka.

– Jag snackade med dem dagarna efter att de varit här, och de sa att de gillade min förmåga att driva bollen framåt i fart, och att komma till avslut snabbt. Det var det dom såg direkt som de fastnade för, säger Hallin till NA.

Rynninges tränare Stellan Carlsson spår en stor framtid för löftet.

– Det här är ju superkul för unga spelare, eller vilka spelare som helst. Det är sånt här man alltid hade velat göra själv. Det är superkul att han får chansen, och roligt för klubben att det är en Rynninge-spelare. Som person är Viktor en väldigt seriös och ambitiös fotbollsspelare, och en snäll kille. Då är det alltid extra kul, när det är ödmjuka personer som får chansen, säger Carlsson till NA.

En spelare med spetskvaliteter.

– Relativt liten, men kvick och ett bra tillslag. Han har ju gjort stora framsteg och har funnits med ett tag i träning med a-laget. Han hade lite skadeproblem förra året, och har väl inte riktigt fått chansen än men det kommer han få. Blir han kvar i Örebro så kommer folk veta vem han är inom en snar framtid.