Stormöte på Gamla Ullevi i morgon – årets första allsvenska match på IFK Göteborgs hemmaarena, och det blir en kickstart med Malmö FF på besök. Nu har Blåvitt presenterat sin matchtrupp inför imorgon.

Unga IFK Göteborg har övertygat och överraskat i årets allsvenska – bottentippade men nu istället med och slåss i toppen med snart en tredjedel av serien spelad. Blåvitt ligger trea i tabellen bakom Malmö FF och Hammarby.

i morgon tar man emot MFF på hemmaplan, och det blir första matchen för i år på Gamla Ullevi. De första hemmamatcherna har som bekant gått på stora Ullevi då hybridmattan på Gamla Ullevi inte varit redo.

Förväntad storpublik i matchen i morgon, och ett starkt tifo utlovas: ”Ett kokande Gamla Ullevi. Toppmöte i allsvenskan. Supertifo. Det kommer att bli fotbollsfest då IFK Göteborg tar emot Malmö FF”, skriver Blåvitt på sin hemsida.

På hemsidan har nu IFK:s 18-mannatrupp till matchen presenterats. Inför förra matchen (seger borta mot Norrköping) så fick Blåvitt tillbaka Sebastian Eriksson, Lasse Vibe, Robin Södr och Junes Barny och dessa herrar är med nu också.

Blåvitts trupp:

Målvakter: Giannis Anestis, Tom Amos.

Försvarare: Kristopher Da Graca, André Calisir, Carl Starfelt, Victor Wernersson, Emil Holm, Sebastian Ohlsson.

Mittfältare: August Erlingmark, Junes Barny, Patrik Karlsson Lagemyr, Sebastian Eriksson, Alhassan Yusuf, Giorgi Kharaishvili.

Anfallare: Lasse Vibe, Sargon Abraham, Robin Söder, Benjamin Nygren.