• Publicerat 14 maj
  • Skrivet av Redaktionen
  • 0 Kommentarer

Hammarby körde över Östersund i den första halvleken på Tele2 Arena. 3-0 i paus och glada miner på läktarna, men desto mer oroväckande kring Darijan Bojanic som precis som i derbyt mot Djurgården nu klev av skadad, detta redan i 27:e minuten.

Östersund hade inget att hämta på Tele2 Arena i den första halvleken mot Hammarby. Hemmalaget körde över jämtlänningarna fullständigt och lämnade för pausvila med hela 3-0 där Jeppe Andersen, Vidar Örn Kjartansson och Nikola Djurdjic svarade för målen.

Givetvis glada miner på läktarna, men desto mer oroväckande kring Darijan Bojanic – som redan i den 27:e minuten tvingades lämna planen skadad och mittfältsstjärnans högra vad lindades hårt. In kom i stället Kossounou Odilon.

Även Östersund tvingades till ett byte, detta efter bara fem minuter då kapten Tom Pettersson linkade av och Ronald Mukiibi ersatte.

Följ FD:s rapportering från mötet i Stockholm HÄR!