Foto: Bildbyrån

Ögmundur Kristinsson lämnade Hammarby sommaren 2017, efter en vårsäsong som lämnade en del i övrigt att önska. Numera spelar islänningen i grekiska ligan, och där gör han succé – Kristinsson har utsetts till årets bästa spelare i sin grekiska klubb AEL. 

Hammarby värvade Ögmundur Kristinsson från danska Randers sommaren 2015. Han blev snabbt supporterfavorit i sin nya klubb och var förstemålvakt in i 2017, men en tuff start på den säsongen gjorde att Bajen började se sig om efter ny målvakt.

Johan Wiland kom in på sommaren och Kristinsson lämnade Bajen för holländska Excelsior. I somras bytte han till AEL Larissa i grekiska högstaligan.

Och där har Kristinsson stått för en stark säsong. Han har stått samtliga 30 ligamatcher och han har elva hållna nollor på dessa matcher.

Nu har Kristinsson utsetts till årets bästa spelare i AEL, som slutade på tionde plats i grekiska ligan.