Foto: Bildbyrån

Djurgården ska försöka studsa tillbaka efter derbyförlusten mot AIK i söndags. I morgon väntar Falkenberg borta. Då får Djurgården klara sig utan Kevin Walker. En muskelskada stoppar Walker:
– Vi får återkomma exakt hur långt tid han kommer att vara borta, säger sportchefen Bosse Andersson till Expressen.

Kevin Walker startade för Djurgården i söndagens derby mot AIK, men fick kliva av i halvtid.

I morgon väntar Falkenberg borta, och nu står det klart att Walker missar matchen.

– Kevin fick gå av i halvtid i derbyt och har en muskelskada. Han kommer inte att komma till spel mot Falkenberg och sedan får vi återkomma exakt hur lång tid han kommer vara borta, säger Djurgårdens sportchef Bosse Andersson till Expressen.

Enligt uppgifter till tidningen så riskerar Walker bli borta i flera veckor. Närmast efter Falkenberg väntar hemmamatch mot Elfsborg på söndag. Därefter vila en vecka till nästa match (hemma mot Östersund 26 maj).

– Det är osäkert. Vi kan säga att han inte blir med mot Falkenberg och sedan får vi återkomma med tanke på att han är på undersökning nu. Vi får ta mer information när vi har fått all fakta. Men mot Falkenberg är det fakta att han inte är med, säger Bosse Andersson.