Foto: Bildbyrån

FOTBOLLDIREKT I SAMARBETE MED SVENSKA FANS
SVENSKA FANS sidor för IFK Göteborg har delat ut årets första maxbetyg. En sjua av sju möjliga vill Anestis efter gårdagskvällens 2- 1-seger mot Norrköping. Nu hyllas greken stort.

IFK Göteborg vann igen och nu gjorde man det mot en absolut guldkandidat på bortaplan. Namn som Patrik Karlsson Lagemyr och Benjamin Nygren fortsätter att visa värde, för att inte tala om grekiske Anestis.
Denne Giannis som från ingenstans i vintras kom som en chansning och 27-åringen men erfarenhet från internationell toppfotboll började omgående och orädd prata höga målsättningar som att: ”Jag ska bli allsvenskans bäste målvakt”.
Och kanske hade han fog för det (?) grekisk liga- och cupmästare mästare som han ju är.

Betygskalan

7 – Landslagsklass
6 – Mycket bra
5 – Bra
4 – Godkänd
3 – Underkänd
2 – Dålig
1 – Usel

Giannis Anestis får nu en sjua i betyg från SVENSKA FANS. Den grekiske målvakten honoreras med stora ord.
HÄR ser ni omdömet på SVENSKA FANS !

Men det var fler än Anestis som bidrog till att IFK Göteborg fortsätter att överraska som man gör. Som Patrik Karlsson Lagemyr och Benjamin Nygren som fortsatt ligger bakom så mycket, detta trots att han inte riktigt kom loss denna kväll på Östgötaporten.

”Gör en bra insats i inledningen av matchen och slår en fin assist till Pakas 1-0 mål. Tappar tyvärr mycket under matchens gång och har svårt både i defensiven och passningsspelet. Gör ett bra förarbete som sedan leder till Giorgis 2-1 mål”.