• Publicerat 14 maj
  • Skrivet av Redaktionen
  • 0 Kommentarer

Hammarby körde över Östersund under tisdagskvällen på Tele2 Arena med hela 4-0. FD:s Casper Nordqvist delar dock ut en saftig känga till Simon Sandberg som i slutet av matchen drog på sig ett rött kort.
– Så fruktansvärt onödigt och helt fel tajming att bli avstängd nu, utbrister Nordqvist.

FEM SNABBA MED CASPER NORDQVIST EFTER HAMMARBY – ÖSTERSUND 4-0

Din bild av första halvlek?

– Total överkörning av Hammarby. Gästerna hade inte en chans och svarade för en extremt virrig första halvlek. Tungt för ÖFK att åka på 0-1 och skada på kapten Tom Pettersson inom loppet av matchens fem första minuter. Ytterligare två Bajenmål och det var verkligen grönvitt för hela slanten!

Bajen slog av på takten i andra?

– Av naturliga skäl var den andra halvleken inte alls lika underhållande. Hammarby behövde inte kämpa ihjäl sig och ÖFK såg ut som ett slaget lag. Ett straffmål från Muamer Tankovic blev andra halvleks enda mål.

Tankovic glödhet för tillfället?

– Ja, han har varit Bajens bästa spelare under våren. Tankovic ligger bakom extremt mycket framåt och fortsätter han så här kan klubben få kämpigt att behålla honom i sommar. Med Odilon-pengarna behöver dock Bajen inte sälja – och oj vad Mujo skulle vara viktig i en guldstrid!

Du tror att Hammarby kan göra upp om guldet?

– Jag är rätt säker på att Malmö FF tar hem pokalen i år, men Bajen kan absolut utmana. Tillsammans med IFK Göteborg och just MFF har Hammarby imponerat mest hittills.

Men det röda kortet på Simon Sandberg, vilket hjärnsläpp?!

– Ja, så fruktansvärt onödigt av Sandberg att i frustration sparka Marco Weymans i huvudet och helt fel tajming att bli avstängd nu – för i de tre kommande matcherna väntar Blåvitt, Norrköping och AIK. Frågan är om inte Sandberg bommar samtliga dessa tre fighter!