• Publicerat 13 maj
  • Skrivet av Redaktionen
  • 0 Kommentarer

IFK Göteborg reser hem från Norrköping med tre poäng, detta trots att hemmalaget dominerade den andra halvleken. August Erlingmark ödmjuk efter 2-1-segern.
– Det var inte så rättvist i dag. Det får man erkänna, säger han till Sportbladet.

Bittert i IFK Norrköping efter hemmaförlust mot Blåvitt under måndagskvällen. ”Peking” dominerade i andra halvlek och låg på för ett segermål, men i stället avgjorde Giorgi Kharaishvili för gästerna med segermålet i 83:e minuten vilket innebar 2-1 -ett resultat som stod sig matchen ut.

Göteborgs mittfältare August Erlingmark medger att hans lag hade flax.

– Det var inte så rättvist i dag. Det får man erkänna. Det har var inte en så bra match för oss, men vi gör två fina mål för att våra anfallare är väldigt, väldigt bra där framme. Det är skönt för oss att falla tillbaka på när spelet inte stämmer, säger Erlingmark till Sportbladet.

Förutom Kharaishvili var målvakten Giannis Anestis den stora matchvinnaren som svarade för flera vassa parader. Greken mycket belåten över sin insats och de tre poängen.

– Alla är väldigt nöjda. Jag gjorde väldigt många bra räddningar, stora räddningar. En räddning, med benet, förstod jag inte ens hur den gick till. Men det är mitt jobb att hjälpa laget på det viset. Sen gjorde de offensiva spelarna sitt jobb och avgjorde. Det här var min bästa match i IFK Göteborg, konstaterar Anestis för samma tidning.