• Publicerat 13 maj
  • Skrivet av Redaktionen
  • 0 Kommentarer

IFK Göteborg är med i toppen och är det utan att egentligen ha varit i närheten av att vara ordinarie. Men nu tickar antalet nyfriska namn och ja tack in inför kvällen mot Norrköping; Söder, Barny, Abraham, Vibe och Sebastian Eriksson. Här SVENSKA FANS om toppmatchen på Östgötaporten.

IFK Göteborg går mot kvällens match och gör det än mer välförsedda än tidigare. Ett IFK som alltså finns med närmast bakom ett allt suveränare MFF. Nu med fem av sina bästa namn med i truppen igen. Det är inte utan att man undrar om det inte ska ses som allsvenskans största skatt så här långt? Vilket sparkapital.

Frågan är nu om IFK Göteborg kommer att överraska igen?
Ett Norrköping som i kväll på bortaplan är ju bland det svåraste av test som kommer att finnas för detta nya Blåvitt som nu håller på att växa fram.
Hur som helst gjordes 4- 2 på Sirius senast och hur det till och med gav en kort tid av serieledning.

När truppen under söndagseftermiddagen namngavs så fick vi se att ett antal tidigare skadade namn nu finns med igen: Robin Söder, Junes Barny, Sargon Abraham och Lasse Vibe. Lägg där till Sebastian Eriksson som nyligen testat 45 minuter i U21.
Svenska Fans om det beskedet:
”Bara hans närvaro på bänken kan få stor betydelse för det unga laget som lär ställas på banan på måndag.

HÄR HELA ARTIKELN INFÖR KVÄLLEN PÅ ÖSTGÖTA PORTEN FRÅN SVENSKA FANS