• Publicerat 12 maj
  • Skrivet av Redaktionen
  • 0 Kommentarer
Foto: Bildbyrån

Glödhett Stockholmsderby i eftermiddag mellan Djurgården och AIK. Hemmalagets Haris Radetinac räds inte de regerande mästarna.
– Spelmässigt tycker jag att vi och Häcken har varit bland de bästa lagen i Sverige. Vi har ett bättre spel än vad AIK har, säger yttern till Expressen.

Djurgården står på tolv poäng efter sju omgångar, AIK på elva. Nu möts de två antagonisterna i ett glödhett Stockholmsderby som kickar igång klockan 15 i eftermiddag.

Hemmalagets Haris Radetinac är segerviss.

– Vi har bara en förlust och jag tror alla är medvetna att vi går ut för att vinna mot AIK, säger han till Expressen och fortsätter:

– Derby som derby, det brukar alltid vara tufft. Det gäller att vi är laddade och vi vill vinna matchen, AIK brukar alltid vara tuffa. Det känns som att vi är bättre än AIK, eller att vi i alla fall börjat bättre. Vi har ett bättre spel än vad AIK har.

I de tre senaste omgångarna har Djurgården drabbat samman med tufft motstånd i form av Norrköping, Hammarby och Helsingborg – tre matcher som bara genererat två poäng. Trots detta är laget bara två poäng från serieledning och Radetinac anser att hans Djurgården ser vassa ut i år.

– Spelmässigt tycker jag att vi och Häcken har varit bland de bästa lagen i Sverige. Det gäller bara att tänka på det som varit bra och ta tag i matchen.