• Publicerat 12 maj
  • Skrivet av Redaktionen
  • 0 Kommentarer

Det var i septemberderbyt mellan Hammarby och Djurgården som en supporter till Blåränderna kastade en bengal rätt ut bland Bajenpubliken. Expressen skriver nu att den skyldige döms till fyra månaders fängelse.

Djurgården tog i september sin första derbyseger mot Hammarby sedan 2007. Det var dock inte bara positiva tongångar kring det blårandiga laget efter 3-1-viktorian.

En bengal från Djurgårdens kortsida kastades rakt ut på långsidan där Bajenpubliken satt. En stor läktarskandal förstås och straffet för den skyldige har nu delats ut. Enligt Expressen döms personen till fyra månaders fängelse för incidenten. Dessutom ska mannen betala skadestånd för ett fall av misshandel och sex fall av försök till misshandel.

Den skyldige har sedan tidigare dömts för tre misshandlar.