• Publicerat 12 maj
  • Skrivet av Redaktionen
  • 0 Kommentarer

I nya ”Ekwall Möter” samtalar FD:s krönikör med Moestafa El Kabir. I FD:s program berättar Kalmar-anfallaren bland annat om hur det är att spela flera månader utan att få sin lön, vikthån och varför han valde att återvända till allsvenskan. 

”Ekwall Möter” är ett program som FD kickade igång med 2019 och FD:s krönikör Patrick Ekwall har sedan starten i mitten av februari träffat Markus Rosenberg, Astrit Ajdarevic, Nikola Djurdjic, Charlie Colkett, Daniel Sundgren, Ken Sema och Jordan Larsson.

Nu har turen kommit till den karismatiske anfallaren Moestafa El Kabir, som tidigare spelat för såväl Mjällby som Häcken i allsvenskan – och som inför årets säsong kritade på ett korttidskontrakt med Kalmar.

El Kabir, som även spelat i Holland, Italien, Saudiarabien, Japan och Turkiet, berättar i avsnittet om fotbollens baksidor och hur det är att lira flera månader utan lön – vilket hände i Turkiet. Till sist tröttnade anfallaren.
– Man spelar flera månader utan att få betalt. Det vill man inte. Då får stället vara hur fint som helst, men då drar jag – och det var det som hände, säger han.

El Kabir berättar också om vikthånen och varför det blev återkomst till allsvenskan.

Se avsnittet i videon nedan!