• Publicerat 12 maj
  • Skrivet av Redaktionen
  • 0 Kommentarer
Foto: Bildbyrån

Tarik Elyounoussi blev derbyhjälte med sina två mål mot Djurgården under söndagen. AIK-stjärnan gjorde det dessutom framför Norges förbundskapten Lars Lagerbäck.
– Jag hade stor press på mig i dag, säger norrmannen i den mixade zonen. 

AIK tog en blytung derbyseger borta mot Djurgården under söndagen. Gnaget vann med 2-0 där Tarik Elyounoussi blev matchhjälte med sina två mål i andra halvlek.

– Skönt personligen då jag vill hjälpa laget med mål och assist men jag vill inte stå här och säga att det är på grund av mig att vi vinner. Det var en lagseger. Alla gör ett jättebra jobb, säger han i mixade zonen.

Extra skönt för norrmannen var att Norges förbundskapten Lars Lagerbäck fanns på plats på Tele2 Arena för att se derbyt.

– Han var på besök på träningen i går så jag hade stor press på mig i dag haha. Det var viktigt för mig att visa att jag vill spela i landslaget också. Jag tror att han är nöjd, särskilt med det andra målet. Han älskar djupledsmål så han kommer kanske visa det när vi samlas med landslaget sedan, konstaterar Elyounoussi.