• Publicerat 11 maj
  • Skrivet av Redaktionen
  • 0 Kommentarer

Jonas Olsson har avslutat säsongen med Wigan i England – nu är han tillbaka i Sverige, lagom till Djurgårdens derby mot AIK. Och han är säker på seger för Blåränderna i morgon:
– Vi vinner med 3-0, säger Olsson till DIF-tv.

Såväl Jonas Olsson som Kerim Mrabti finns på plats på läktaren i morgon på Tele2 Arena. Duon lämnade bägge två Djurgården i fjol för spel i engelska Championship, Mrabti skrev på för Birmingham medan Olsson blev klar för Wigan i slutet av vinterfönstret.

Olsson och Mrabti är klara med säsongen och de är nu hemma och besöker Djurgården. I en intervju på DIF-tv på Kaknäs så berättar de om sin vårsäsong i England. De bägge möttes i ligan nyligen och Olsson konstaterade att Mrabti har fått supportrarnas kärlek i Birmingham.

– Jag har ju varit i den ligan väldigt länge. Och att få så mycket speltid som Kerim har fått första året, det är imponerande. Vi mötte ju Birmingham också i sista matchen, och han var faktiskt… jag vet inte hur, men han var faktiskt redan en liten publikfavorit därnere, så det var kul att se, säger Olsson till DIF-tv.

Mrabti har kontrakt med Birmingham över nästa säsong, medan Olsson funderar över framtiden. Bägge konstaterar att det är skönt att vara hemma i Sverige över sommaren. Mrabti säger att han följt Djurgårdens säsong i från England.

– Jag har nog sett nästan alla matcher förutom de matcherna som krockat med oss. Nu när jag är hemma så tänker jag gå på alla matcher hemma i alla fall.

I morgon derby mot AIK, och bägge ex-djurgårdarna tror på seger.

– Tippa är jag dålig på. Men 3-0 kanske? Vi lämnar det så, säger Olsson

– 1-0, vi avgör i 90:e. Jag tror det är dags för en sådan vinst nu, säger Mrabti, och tillägger att han tror Haris Radetinac avgör.

LÄS OCKSÅ: JONAS OLSSON I STOR INTERVJU – OM DJURGÅRDEN & FRAMTIDEN