• Publicerat 11 maj
  • Skrivet av Redaktionen
  • 0 Kommentarer
Foto: Bildbyrån

När Helsingborg i dag gästar Kalmar FF får laget klara sig utan sin kapten Andreas Granqvist. Mittbacken var länge osäker till spel och nu står det också klart att han missar seriematchen.

Andreas Granqvist har missat Helsingborgs två senaste allsvenska matcher med anledning av ljumskproblem. I går kom det rapporter om att han fortsatt har problem med sin ljumske och nu står det också klart att han missar dagens match mot Kalmar FF. Det bekräftade HIF-tränaren Per-Ola Ljung i ett videoklipp på HIF:s hemsida, även Alexander Farnerud, Pär Hansson och Kundai Benyu missar mötet på grund av skada.

Ljung sa såhär om det övriga skadeläget i truppen:

– Vi vet att Noel (Mbo) och David är magsjuka. Noel är borta, men vi har vissa förhoppningar om David att det kanske blir bättre i kväll eller i morgon förmiddag och att han kan vara med i truppen. Därför har vi den öppningen i truppen för David, säger han i klippet.

HIF:s trupp: Tom Glover, Fredrik Liverstam, Johan Persson, Andreas Landgren, Anders Randrup, Mamudu Moro, Rasmus Jönsson, Adam Eriksson, Mohammed Abubakari, Max Svensson, Wanderson do Carmo, Charlie Weberg, Kalle Joelsson, Filip Sjöberg, Adham El-Youssef, Markus Holgersson, Andri Bjarnason.